ПОЛІЕТИЛЕНОВІ ПЛІВКИ ДЛЯ ДОВГОТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ МЕТАЛОПРОДУКЦІЇ: ВИМОГИ, ПОТРЕБИ, ВЛАСТИВОСТІ - ДОМАНЦЕВИЧ, НІНА; ЯЦИШИН, БОГДАН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Проведено порівняння характеристик модифікованих поліетиленових плівок, які використовуються для захисту від корозії за різних термінів та умов складування. Встановлені основні вимоги споживачів до протикорозійного захисту металовиробів із використанням плівкових матеріалів. Розроблено основні критерії застосування плівкових антикорозійних матеріалів. При цьому основна увага приділялась збереженню функціональності матеріалів – захисним та бар’єрним характеристикам, які в умовах складського зберігання пов’язуються із часовими змінами структури.