АНАЛІЗ ЯКОСТІ ЗЕРНОВОЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ - ТКАЧУК, ГАННА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі наведені результати аналізу якості зернової сільськогосподарської продукції Хмельницької області. Оскільки на Хмельниччині найбільша частка промислового виробництва припадає на виробництво та переробку сільськогосподарської продукції, а саме зернової, це потребує належного функціонування системи забезпечення якості цієї продукції. При підготовці фахівців за ОП 161 Хімічні технології та інженерія потрібно врахувати запит на фахівців шляхом підготовки відповідного методичного забезпечення та запровадження лабораторного практикуму з ОК «Якість сировини і продукції хімічних технологій».