ВИКОРИСТАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ МОДЕЛЮВАННЯ ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ КОНСТРУКЦІЇ ТА НАЛАШТУВАННЯ ПРИВОДІВ ДРУКАРСЬКИХ МАШИН У РЕАЛЬНИХ УМОВАХ ЕКСПЛУАТАЦІЇ - ЗЕНКІН, МИКОЛА; ШИМКО, БОГДАН; ШОСТАЧУК, ОЛЕКСАНДР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Спеціальна увага приділяється поліпшенню приводів багатофарбових рулонних друкарських машин за вимогами до критеріїв приведення друку, які виконують критичну роль у процесі друкування примірників високої якості. Наведено вимоги для отримання якісного друку на багатофарбових рулонних друкарських машинах, шляхи вдосконалення наявних приводів на основі результатів моделювання, а також самі результати моделювання приводів багатофарбових рулонних друкарських машин.