ПРОГНОЗУВАННЯ ПОВЕДІНКИ ОБ’ЄКТІВ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ - ІВЧЕНКО, ІРИНА; ГАЙДАЄНКО, ОКСАНА; КНИРІК, НАТАЛЯ; МОРОЗОВА, ГАННА; ГРИБЕНЮК, ДМИТРО (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
У статті запропоновано підхід до прогнозування популярності контенту в соціальних мережах під впливом зовнішніх факторів на основі рекурентній нейронній мережі. Розроблена модель дозволяє здійснювати прогнозування динаміки репостів у соціальних мережах, що може бути використано для оцінки зростання або падіння популярності контенту.