АНАЛІЗ МЕХАНІЗМІВ РЕГУЛЮВАННЯ ПОДАЧІ РЕГУЛЬОВАНИХ АКСІАЛЬНО-ПОРШНЕВИХ НАСОСІВ - ГРЕЧКО, СЕРГІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі проаналізовано механізми регулювання подачі регульованих аксіально-поршневих насосів з поворотною шайбою. Описано роботу систем гідравлічного, електронного та механічного керування кутом нахилу поворотної шайби. Визначено переваги та недоліки даних систем керування, та шляхи подальших досліджень для підвищення їх експлуатаційних характеристик.