ВПЛИВ ЗБОЮ CROWDSTRIKE НА МЕГА-ВИТІК ПАРОЛІВ: ЧИ Є ЗВ’ЯЗОК? Ч. 2 - СЛАТВІНСЬКА, ВАЛЕРІЯ; БЕВЗА, В’ЯЧЕСЛАВ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Стаття являє собою аналіз помилок компанії CrowdStrike та їх наслідків для кібербезпеки. Сутність проблеми зводиться до того, щоб вивчити технічні аспекти, управлінські рішення та комунікаційні стратегії CrowdStrike. Авторами розглядається вплив на клієнтів та репутацію компанії, вжиті заходи для виправлення ситуації.