ПІДХІД ДО АНАЛІЗУ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ДАНИХ ЗАЛЕЖНО ВІД ЗМІНЮВАНИХ МЕТЕОПАРАМЕТРІВ ДЛЯ МОДЕЛІ МАШИННОГО НАВЧАННЯ У КОМПЛЕКСІ МЕТЕОЗОНДУВАННЯ: ЛЮДСЬКІ ПОМИЛКИ ПІД ЧАС ПРОЄКТУВАННЯ СИСТЕМИ СИСТЕМ - ТИМЧУК, ВОЛОДИМИР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі наведено попередні результати дослідження щодо створення моделі з навчанням для аналізу метеоданих за масивами даних від комплексів метеорологічного зондування атмосфери в інтересах розвитку озброєння та військової техніки ракетних військ та артилерії, зокрема пояснено отримання незадовільної оцінки ефективності розробленої моделі для машинного навчання.