ЕВОЛЮЦІЯ КОНЦЕПЦІЙ АКТИВНИХ ТА ГНУЧКИХ РОЗПОДІЛЬЧИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ У КОНТЕКСТІ ДЕЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ ГЕНЕРАЦІЇ - БЕРЕГОВИЙ, ДЕНИС (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2026)
Робота спрямована на аналіз механізмів інтеграції розосереджених джерел енергії, накопичувальних систем і транспортних батарей у структуру розподільчих енергетичних вузлів. Результати дослідження показують, що інтеграція розосереджених джерел генерації змінює топологію енергетичних потоків у розподільчих мережах.