МОДЕЛЬ ДИНАМІЧНОГО РОЗПОДІЛУ РЕСУРСІВ У БАГАТОШАРОВИХ БЕЗДРОТОВИХ МЕРЕЖАХ - ДМИТРУК, КОСТЯНТИН; КАСІЛОВ, ОЛЕГ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2026)
У статті розроблено математичну модель динамічного розподілу ресурсів у багатошаровій бездротовій мережі. Модель враховує взаємодію між сенсорним, MESH- і магістральним рівнями та оптимізує пропускну здатність шляхом адаптивного балансування каналів. Результати моделювання підтверджують покращення використання спектра та зменшення затримок у середньому на 12%.