ПРОЄКТУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ АНАЛІЗУ УКРАЇНОМОВНИХ КОРПОРАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ У ЗАДАЧАХ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ - КАБАК, РУСЛАН; ЛЯШЕНКО, ОКСАНА; РАДУЛЬ, ОЛЕКСАНДР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2026)
У статті обґрунтовано та описано проєктування модульної архітектури інформаційної системи для дослідження підходів до виявлення чутливої інформації в україномовних корпоративних документах у контексті вимог DLP-платформ і задач захисту текстових інформаційних ресурсів.