РОЗРОБКА СТРАТЕГІЙ СТВОРЕННЯ ВИСТАВКОВИХ ПЛОЩ (ФОТОЗОНИ, 3D ЕЛЕМЕНТИ) ДЛЯ ОРГАНІЧНОГО ПРОСУВАННЯ БРЕНДУ МОДНИХ ВИРОБІВ - МИХАЙЛОВСЬКА, ОКСАНА; КУНЦОВ, ОЛЕКСАНДР; ГЕЙВАЩУК, СВІТЛАНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2026)
У роботі наведено результати теоретико-прикладного дослідження стратегій створення виставкових площ, фотозон та інтерактивних елементів для модних брендів, спрямованих на стимулювання користувацького контенту та органічного просування у соціальних мережах. Проаналізовано сучасні тенденції в оформленні досвідних просторів, узагальнено психологічні та поведінкові чинники, що спонукають відвідувачів створювати й поширювати контент, та запропоновано комплекс рекомендацій щодо проєктування фотозон і інтерактивних інсталяцій, а також модель оцінювання їхньої ефективності за комунікаційними, поведінковими й економічними показниками.