ДОСЛІДЖЕННЯ RUCO-FLAME SCO ЯК ВОГНЕЗАХИСНОГО КОМПОНЕНТА В ЕКОЛОГІЧНО ОРІЄНТОВАНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ ОПОРЯДЖЕННЯ КОНОПЛЯНИХ ТКАНИН - БОЙКО, ГАЛИНА; РАСТОРГУЄВА, МАРІЯ; ГИЧ, ОЛЬГА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2026)
В роботі наведено результати досліджень фосфорно-азотного антипірену RUCO-FLAME SCO як базового вогнезахисного компоненту в екологічно орієнтованих технологіях обробки конопляних тканин, призначених для взуттєвих матеріалів, та запропоновано опоряджувальні склади для надання текстильним матеріалам вогнезахисної обробки.