ЗАСТОСУВАННЯ ТЕОРІЇ ПОДІБНОСТІ ДЛЯ ПОБУДОВИ ДІАГНОСТИЧНОЇ МОДЕЛІ ОБ’ЄКТА ДІАГНОСТУВАННЯ - КУТІНА, МАРИНА; ШУЛЛЄ, ЮЛІЯ; ВОЙТЮК, ЮРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2026)
Розроблено діагностичну модель визначення технічного стану об’єкта на основі принципів теорії подібності. Показано механізм використання інформації про розмірності показників системи та процесу для побудови цільової функції моделі.