ОБГРУНТУВАННЯ ВИБОРУ СТРУКТУРИ АЦП ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ТОЧНОСТІ СИСТЕМ АВТОМАТИЗАЦІЇ КОНТРОЛЮ ТИСКУ - ВАРХОЛЯК, РОМАН; ТРЕМБАЧ, РОСТИСЛАВ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2026)
Ця стаття присвячена обґрунтуванню вибору структури АЦП, а також дослідженню методів підвищення як енергоефективності, так і роздільної здатності аналого-цифрових перетворювачів Delta-Sigma (АЦП) з перемиканням конденсаторів шляхом використання нових схем малої потужності CMOS.