АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ ПРОЦЕСІВ УПРАВЛІННЯ ІНФРАСТРУКТУРОЮ ПІДПРИЄМСТВА - КОВАЛЕНКО, ВОЛОДИМИР; КОВАЛЮК, ОЛЕГ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
У статті проаналізовано можливості використання штучного інтелекту (ШІ) для автоматизації процесів управління інфраструктурою підприємства. Розглянуто ключові напрями впровадження ШІ: моніторинг ІТ-ресурсів, автоматизація технічної підтримки та інтелектуальне управління документообігом. Запропоновано алгоритм аналізу бізнес-процесів та впровадженні систем на основі ШІ. Особливу увагу приділено розгляду ШІ-агентів як учасників бізнес процесів.