ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСУ ОБКОЧУВАННЯ НА ЯКІСТЬ ПОВЕРХНЕВОГО ШАРУ - СЕРДЮК, ОЛЬГА; ЛІТВІНОВ, ВЛАДИСЛАВ; БЕРЕЗЮК, ОЛЕГ; ПІВТОРАК, ВАДИМ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В роботі наведено результати досліджень використаного ресурсу пластичності при обкочуванні тороїдальним роликом із гвинтовою робочою поверхнею