МЕТОД ПОШУКУ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ У ВЕЛИКИХ НАБОРАХ ДАНИХ ІЗ ПРОПУСКАМИ НА ПРИКЛАДІ ДАНИХ ПРО ПОШИРЕННЯ COVID - ШАХОВСЬКА, НАТАЛІЯ; ЗАГОРОДНИЙ, ІВАН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі наведено результати розроблення методу пошуку прихованих залежностей у великих наборах даних з пропусками на основі розробленого ансамблю кластеризації, регресійного дерева та асоціатвних правил.