ЗАСТОСУВАННЯ ONION-АРХІТЕКТУРИ В РАМКАХ ПРЕДМЕТНО-ОРІЄНТОВАНОГО ПІДХОДУ - НІКОНОВ, ОЛЕГ; СКІДАН, ВЛАДІСЛАВА; ВОЛІВАЧ, АНТОНІНА; МАМОНТОВ, ВІТАЛІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В результаті дослідження Onion-архітектури у предметно-орієнтованому підході проаналізовано ефективність використання предметно-орієнтованого проєктування на основі Onion-архітектури. Виявлено, що при розробці проєкту на основі предметно-орієнтованого підходу ключовим аспектом є створення надійної моделі предметної області. Встановлено, що процес створення цієї моделі для конкретної проблеми є ітеративною співпрацею між бізнес-експертами та технічною командою. Визначено, що під час процесу розробки програмного забезпечення, ставиться акцент на важливість предметної області майбутньої системи, збільшення гнучкості та комунікації між членами команди розробників.Запропоновано використання предметно-орієнтованого підходу для розробки систем автоматизації бізнес-процесів, а також для розробки інтеграцій для систем автоматизації бізнес-процесів. Досліджено переваги використання предметно-орієнтованого підходу в контексті систем автоматизації бізнес-процесів