МЕТОДИ ТА ЗАСОБИ ІНФОРМАЦІЙНО-РЕКЛАМНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДРОЗДІЛІВ УНІВЕРСИТЕТУ В СОЦІАЛЬНИХ СЕРЕДОВИЩАХ ІНТЕРНЕТУ - ТРАЧ, Ольга (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У статті проаналізовано дослідження брендингу закладу вищої освіти та профорієнтаційної діяльності в соціальних середовищах Інтернету. Проаналізовано соціальні мережі для введення профорієнтаційної діяльності кафедри та спеціальності. Розроблено формальну модель інформаційного образу підрозділів закладу вищої освіти. Розроблено вимоги до створення та ведення офіційної сторінки підрозділу. Отримані результати демонструються на офіційних сторінках кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності НУ «Львівська політехніка» у соціальних мережах Facebook та Instagram..