РОЗРОБКА СТРУКТУРИ СЛОВНИКА ДЛЯ ЧАТ-БОТУ КАТАЛОГУ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ - ШІЛІНГ, Анна; ПАСЬКО, Анастасія (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі запропоновано структуру словника лексичних запитів користувачів офіційних веб-ресурсів до чат-боту освітніх послуг закладу вищої освіти. Визначено, що ключові слова тематичних запитів, які визначають відповідні розділи каталогу освітніх послуг закладу вищої освіти, співпадають з мотиваційними намірами користувачі офіційних веб-ресурсів ЗВО. Розроблено показник важливості ключових слів у тематичних запитах до чат-боту, який оцінює ключові слова в запиті та зменшує важливість поширених слів. Результати дослідження використовуються і можуть бути використані для своєчасного та якісного інформування споживачів освітніх послуг та ефективного надання освітніх послуг закладами вищої освіти.