ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЕКОРУВАННЯ ВИРОБІВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - КУЛЕШОВА, С.; КОШЕВКО, Ю.; НАЙЧУК, Д.; ЛЕБЕДИНСЬКА, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведено результати досліджень принципів формування проєктних образів в сучасній масовій моді в контексті використання інноваційних технологій декорування на прикладі проєктування авторської колекції жіночого одягу. Сформовано систему структурно-логічних зв'язків елементів проєктного модного образу, а також проаналізовано та систематизовано інноваційні технології декорування і продемонстровано етапи їх інтеграції у fashion-дизайн одягу.