МОВНОНЕЗАЛЕЖНИЙ РЕПОЗИТАРІЙ ПРОГРАМНОГО КОДУ - ПРИГОЖЕВ, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У статті .розглядається побудова мовнонезалежного репозитарію програмного коду, який засновано на новій моделі представлення програмного коду на основі мультиграфу із токенами предметної області . Розглянуто основні аналоги системи. Наведено порівняльний аналіз аналогічних рішень. На основі аналізу зроблено висновок про необхідність розробки нової моделі представлення програмного коду на основі мультиграфу. Розроблена модель представлення оброблюваних даних для такої моделі – токен предметної області. Розроблено представлення основних алгоритмічних конструкцій на основі розробленої моделі. Синтезовано архітектуру репозитарію, засновану на новій моделі предметної області