ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ДІЇ ТА ЕНЕРГЕТИЧНИЙ БАЛАНС ОБ’ЄМНОГО ГІДРОПРИВОДА - ЯНІШЕВСЬКИЙ, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У статті розглядаються основні принципи дії об’ємного гідропривода, які значення та показники на них впливають. Проаналізувати основні принципи та визначити цілі, які стосується основних відомостей про гідрооб'ємні приводи, пристрої та принцип дії гідромеханізмів і гідроапаратів, складання принципових гідравлічних схем, послідовності розрахунку гідроприводу та вибору гідроелементів. Після проведеного аналізу визначаються енергетичні можливості гідроприводу, які характеризуються його потужністю.