ВІДНОВЛЕННЯ ДЕТАЛЕЙ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ МАШИН ГАЛЬВАНІЧНИМИ ПОКРИТТЯМИ НА ОСНОВІ ЦИНКУ - БРАЦЛАВЕЦЬ, Б. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У статті представлені технологічний процес відновлення деталей гальванічним цинкуванням із застосуванням активатора і результати експериментів у вигляді графіків залежності швидкості нанесення покриття від щільності току та швидкості руху активатора.