ЕКСПЕРИМЕНТИ ТА ВИКОРИСТАНІ ОЦІНОЧНІ МЕТРИКИ ДОСЛІДЖЕНЬ, ЯКІ ПРОВОДИЛИСЬ ПРИ РОЗРОБЦІ МОВНО-НЕЗАЛЕЖНОГО ІНКРЕМЕНТНОГО ДЕТЕКТОРА - ПРАВОРСЬКА, Н.; ГРИПИНСЬКА, Н. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
При розробці мовно-незалежного інкрементного детектора (МНІДП) важливу роль відіграють проведені експерименти та оціночні метрики, які дадуть змогу проаналізувати результати розробки та придатність розробленого алгоритму та пристрою. Експерименти дадуть також змогу відповісти на питання оцінювання продуктивності розробленого детектору та порівняти його з підходом комерційного рівня SIG з виявлення клонів, для вивчення переваг, які може запропонувати інкрементний підхід. Щоб отримати представлення про продуктивність МНІДП, запропоновано запускати його для п’яти програмних систем (з відкритими кодами), проводячи вимірювання вимог до часу та пам’яті. Також для відповіді на питання розширення та вдосконалення початкового підходу, шляхом використання локально-чутливого хешування (ЛЧХ), виникає необхідність в вимірюванні продуктивності запропонованого розширення на базі ЛЧХ та порівнянні його з продуктивністю МНІДП.