ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ ДАННИХ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОЇ КЛАСИФІКАЦІЇ НОМЕРІВ АВТОМОБІЛІВ - ЯВОРСЬКИЙ, КОСТЯНТИН; МАНЗЮК, ЕДУАРД; СКРИПНИК, ТЕТЯНА; ПАСІЧНИК, ОЛЕКСАНД (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі наведено результати дослідження впливу обсягу даних, зокрема за розміром датасету та за кількістю класів, на ефективність класифікації номерів автомобілів за допомогою нейронної мережі. Тестування проводиться на нейромережі YOLOv11.