ОЦІНКА РИЗИКІВ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ЖИТТЄВИЙ ЦИКЛ РОЗРОБКИ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - ЛІЩИНА, НАТАЛІЯ; БОЙКО, ЛЕВ; ГУЛЬЧУК, ЮРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
У роботі виділено основні групи ризиків, які можуть виникати на різних етапах розробки ПЗ: планування, аналіз вимог, проєктування, розробка, тестування, впровадження та підтримка; розкрито методи оцінки ризиків та методи управління ризиками.