ОПТИМІЗАЦІЯ ЕФЕКТИВНОСТІ БЕЗДРОТОВОЇ ПЕРЕДАЧІ ЕНЕРГІЇ ЧЕРЕЗ ТРИФАЗНУ МАГНІТНО-РЕЗОНАНСНУ СИСТЕМУ - КАРПОВА, ЛЕСЯ; МІШАН, ВІКТОР; КРИЖОВИЙ, МАКСИМ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В даній роботі запропоновано трифазну бездротову систему передачі енергії, що враховує проблеми низької потужності та ефективності в однофазних системах. Створена багатофізична модель, що детально аналізує топологію трифазної резонансної компенсаційної мережі та оптимізацію конструкції котушки зв’язку. Результати моделювання показують, що запропонована система зменшує втрати магнітного потоку і напругу в контурі, значно підвищуючи ефективність передачі енергії.