МЕТОД ЛОКАЛЬНОГО ВІДНОВЛЕННЯ СЕГМЕНТІВ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИГНАЛІВ - ВОЛОШКО, АНАТОЛІЙ; ДЖЕРЯ, ТЕТЯНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі запропонована модель локального відновлення часових сегментів інформаційних сигналів та синтезований на її основі послідовний алгоритм дій. На основі аналізу функціональних залежностей вейвлет-коефіцієнтів за рівнями вейвлет-декомпозиції представиено модифіковану схему реконструкції та розроблено модель, на основі якої розроблено метод локального (сегментного) відновлення інформаційних сигналів за рівнями вейвлет-декомпозиції. детально синтезовано на прикладі графіка електричного навантаження.