КОЕФІЦІЄНТ ВИПРОМІНЕННЯ ЛАМП РОЗЖАРЮВАННЯ - КРАВЧЕНКО, ІГОР; МАМУТА, МАРИНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі наведено результати табуляції та комп’ютерного моделювання методами поліноміальної апроксимації та лінійного прогнозування значень коефіцієнта випромінення вольфраму для радіометричних моделей оптичних ламп розжарювання.