ФОРМУВАННЯ КОНЦЕПЦІЇ ДИЗАЙНУ ОДЯГУ ЗА ДОПОМОГОЮ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ - РЯБЧИКОВ, МИКОЛА; МИЦА, ВІКТОРІЯ; МОВЧАНЮК, АНАСТАСІЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Виконані дослідження з використання нейронних мереж зі штучним інтелектом для створення колекції моделей одягу.  Представлено ряд сервісів для генерування зображень та текстової інформації, придатних до використання для подальшого створення колекцій моделей одягу. Виконано генерування колекції жіночих суконь та варіантів однієї з моделей за допомогою нейромережі зі штучним інтелектом Leonardo.AІ.