АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ МЕТОДІВ СУЧАСНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ ШАБЛОНІВ ПРОЕКТУВАННЯ В ОБ’ЄКТНО-ОРІЄНТОВАНОМУ ПРОГРАМУВАННІ - ОСТАПЧУК, ОЛЕКСАНДР; СУРИНОВИЧ, ОЛЕНА; ЛІЩИНА, НАТАЛІЯ; ЛІЩИНА, ВАЛЕРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
У роботі було надано емпіричні докази ефективності шаблонів проектування, які можуть керувати практикою розробки програмного забезпечення. Визначено найефективніші шаблони проектування для покращення якості коду, зручності обслуговування та повторного використання, що може допомогти розробникам приймати зважені рішення щодо вибору шаблонів.