МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕННЯ ВІТРОЕЛЕКТРИЧНИХ УСТАНОВОК В ЛАБОРАТОРНИХ УМОВАХ - КУРАК, ВЛАДИСЛАВ; АНДРОНОВА, ОЛЕНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2026)
В роботі запропоновано лабораторну методику досліджень енергетичних характеристик і параметрів вітроелектричних установок. Представлено та проаналізовано результати експериментальної апробації запропонованої методики на прикладі вітроелектричної установки надмалої потужності, наголошено на перевагах запровадження цієї методики в учбовий процес підготовки здобувачів вищої освіти, що навчаються за спеціальностями електротехнічного та електроенергетичного напрямків.