ОЦІНЮВАННЯ ВПЛИВУ КОМАНДНОЇ ВЗАЄМОДІЇ НА ЯКІСТЬ ПРОГРАМНИХ ПРОДУКТІВ У СТУДЕНТСЬКИХ ІТ-ПРОЄКТАХ - МИХАЙЛЮК, ІРИНА; БАНДУРА, ВІКТОРІЯ; ЗІКРАТИЙ, СЕРГІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2026)
В роботі наведено результати оцінювання впливу характеристик командної взаємодії на якість програмних продуктів, розроблених у межах студентських ІТ-проєктів. Виокремлено основні показники якості програмного забезпечення та проаналізовано їхній зв’язок з організаційними й інженерними аспектами командної роботи. Запропоновано узагальнений підхід до оцінювання впливу командної взаємодії, який може бути використаний у навчальному процесі для підвищення об’єктивності оцінювання результатів проєктного навчання.