СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ ПРОЦЕСУ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЕНЕРГЕТИЧНИХ ІНВАРІАНТІВ ПРИ РЕДУКЦІЇ МАТЕМАТИЧНОЇ МОДЕЛІ ЕЛЕКТРОМОБІЛЯ З РЕКУПЕРАТИВНИМ ГАЛЬМУВАННЯМ - ПАСЄКА, БОГДАН (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2026)
З позицій системного аналізу розглянуто проблему редукції математичних моделей електромобіля з тяговим електроприводом змінного струму та системою рекуперативного гальмування для застосування в системах підтримки прийняття рішень водієм.