АНАЛІЗ ТИПІВ СПУФІНГ АТАК ТА ЗАСОБІВ ЗАХИСТУ НА МЕРЕЖІ РІВНЯ ДОСТУПУ - ПЕТКОВ, ЄВГЕН; СТРЕЛКОВСЬКА, ЮЛІЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2026)
Дослідження включає аналіз типів Spoofing-атак та засобів боротьби з ними в мережі рівня доступу. Розглядаються чотири поширені типи спуфінг атак: MAC Spoofing, DHCP Spoofing, ARP Spoofing та IP Spoofing, детально описуються їхні механізми, потенційний вплив та стратегії захисту.