ПОКРАЩЕННЯ КОНТРАСТНОСТІ ЗОБРАЖЕНЬ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ТРАДИЦІЙНИХ ПРОГРАМНИХ ІНСТРУМЕНТІВ ТА НЕЙРОМЕРЕЖІ MIRNET - ТЕГЛІВЕЦЬ, ОЛЕСЬ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2026)
Статтю присвячено порівняльному аналіз ефективності традиційних інструментів Adobe Photoshop та Adobe Photoshop Lightroom з архітектурою MIRNet для завдань покращення контрастності, оцінюючи результати за кількісними метриками та візуальною якістю на реальних датасетах.