ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА БАГАТОРІВНЕВА СИСТЕМА ЗБОРУ ДЛЯ БЕЗДРОТОВОЇ ЕНЕРГІЇ - БОЙКО, ЮЛІЙ; КАРПОВА, ЛЕСЯ; ГОНЧАР, АНДРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2026)
У роботі представлено концепцію великомасштабного бездротового збирача електромагнітної енергії на основі інтелектуальної багаторівневої збиральної поверхні. Архітектура поєднує горизонтальне кутове охоплення та вертикальне акумулювання потужності через ієрархічно організовані приймальні елементи. Така структура забезпечує підвищену ефективність збору енергії та покращений коефіцієнт підсилення. Результати моделювання підтверджують перспективність концепції для систем бездротового живлення та відновлюваної енергетики.