ЖИТТЕВИЙ ЦИКЛ РОЗРОБКИ СИСТЕМИ ВЕДЕННЯ ОБЛІКУ В ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ - ОРЛОВСЬКИЙ, СЕРГІЙ; СТАЦЕНКО, ДМИТРО (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
В досліджені детально розглянуті існуючі моделі життєвого циклу розробки програмного забезпечення. Виявлено переваги і недоліки існуючих рішень для процесу розробки. Також детально описано всі процеси які задіяні в розробці. Запропоновано комбінований підхід для реалізації процесу розробки системи обліку в Збройних силах України. схематично показано всі етапи створення програмного забезпечення і їх взаємодія між собою. Також визначені основні проблеми що виникають на етапах розробки, та запропоновано шляхи їх вирішення. Дане дослідження допомагає обрати сучасні підходи для створення і розробки додатків. Також представлено створення робочого прототипу, дослідної експлуатації і процес інтеграції. Всі 3 модуля виділені окремо для більш детального огляду всіх етапів створення продукту.