OSINT-РОЗСЛІДУВАННЯ: МОДЕЛЬ ЦИКЛУ РОЗВІДКИ ТА МЕТОДИ ПОБУДОВИ МІЖОБ’ЄКТНИХ ЗВ’ЯЗКІВ - КОРОБЕЙНІКОВА, ТЕТЯНА; СИМАК, ІГОР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2025)
Стаття пропонує вдосконалений цикл OSINT-розслідування, доповнений методом міжоб’єктних зв’язків, що системно встановлює взаємодії між ключовими сутностями (особа, місце, організація, подія, дія, продукт/система) у процесі збору даних. Деталізовано обробку об’єкта «особа» за різними вхідними параметрами, що підвищує результативність пошуку та знижує ризик пропуску критичної інформації. Рішення актуальне для військової й правоохоронної розвідки, журналістики та корпоративної безпеки й закладає основу для AI-автоматизації та дашбордів реального часу.