ТЕХНОЛОГІЇ ОДЕРЖАННЯ ПОЛІМЕРНИХ КОМПОЗИЦІЙ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ПОГОНАЖНИХ ВИРОБІВ - СМАЧИЛО, ОКСАНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Статтю присвячено удосконаленню технології одержання полімерних композицій для виготовлення погонажних виробів. Дослідження зосереджені на технології виготовлення полімерних композицій та аналізі фізичних та фізико-хімічних показників розплаву полімеру на основі полівінілхлориду, що впливають на експлуатаційні характеристики виробів з нього.