ПОРІВНЯННЯ РІЗНИХ ВЕРСІЙ ДОДАТКУ Midjourney ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ В РІЗНИХ СФЕРАХ СТВОРЕННЯ ВІЗУАЛЬНОГО КОНТЕНТУ - ПЕТРИНА, ДМИТРО; КОРНУТА, ОЛЕНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В статті порівнюються якісні параметри візуального контенту, створеного на базі штучного інтелекту програмою Midjourney з використанням різних її версій. Проаналізовані параметри написання пояснень (promts), які впливатимуть на остаточну якість згенерованого зображення та можливе використання програми для різних сфер діяльності людини.