СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАНЕСЕННЯ ПОКРИТТІВ - КУЧЕРЕНКО, Ю. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Розвиток країни визначається ефективністю роботи підприємств та організацій, які мають не просто виживати у складних умовах, а проводити активну стратегію перетворень. Інновації в галузі технології захисних та декоративних покриттів металу створюють необхідний рівень конкуренції на вітчизняному лакофарбовому покритті. У цій роботі проведено аналіз сучасних технологій покриттів, визначені сильні та слабкі сторони різних технологій покриттів.