АНАЛІЗ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ, ТЕХНОЛОГІЧНИХ, ЕКОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ЖИТТЄВОГО ЦИКЛУ ТЕКСТИЛЬНИХ ВИРОБІВ - ПАРАСКА, О.; ПОДОЛІНА, К.; ХЕС, ЛЮБОШ; КОВТУН, Х. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В статті проаналізовано соціально-економічні, технологічні, екологічні характеристик життєвого циклу текстильних виробів, наведено їх вплив на довкілля та здоров’я людей. Запропоновано напрямки безпечного виробництва та використання текстильних виробів з метою збереження природних ресурсів та здоров’я людей.