ПРОЕКТУВАННЯ ВЕБ-СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ РУХУ ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ - ПОСТРЕЛКО, ЄВГЕНІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
У статті представлено концепцію та обґрунтовано необхідність створення веб-системи для моніторингу та управління рухом громадського транспорту в Києві. Розробка такої системи дозволить автоматизувати процеси контролю та збору даних з GPS-трекерів, моніторингу запізнень, відхилень від маршруту та зупинок поза встановленими пунктами. Запропонована веб-система орієнтована на використання транспортними департаментами для підвищення ефективності міського транспорту, забезпечення стабільного графіку руху та покращення якості послуг для пасажирів.