РОЗРОБКА КОМП’ЮТЕРНОГО МОДУЛЯ ДЛЯ КІНЕМАТИЧНОГО ТА ДИНАМІЧНОГО АНАЛІЗУ ВАЖІЛЬНИХ МЕХАНІЗМІВ МАШИН ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ПРОГРАМИ ДЛЯ ОЦІНКИ НАПРУЖЕНОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ - ЩЕРБАНЬ, Володимир; КОЛЬВА, Микита; ЄГОРОВ, Дмитро; КОЛИСКО, Оксана; ЩЕРБАНЬ, Юрій (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Розробка комп’ютерного модуля для кінематичного та динамічного аналізу важільних механізмів машин легкої промисловості дозволяє визначати параметри, які використовуються в програмі для оцінки напруженості технологічних процесів легкої та текстильної промисловості при визначенні зміни відносного натягу нитки по зонам заправки на технологічному обладнанні.