СТРУКТУРА КОМП’ЮТЕРНОГО МОДУЛЯ ПРОГРАМИ KDAM ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ КІНЕМАТИЧНИХ ТА ДИНАМІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ВХІДНОЇ ЛАНКИ - ЩЕРБАНЬ, ВОЛОДИМИР; ШИЛІНГОВ, СЕРГІЙ; ЛУКАШЕВ, АНДРІЙ; КОЛИСКО, ОКСАНА; ЩЕРБАНЬ, ЮРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Розробка комп’ютерного модуля програми KDAM для визначення кінематичних та динамічних параметрів вхідної ланки механізмів машин легкої промисловості дозволяє визначати координати, проекції швидкостей та прискорень центру мас кривошипу та точки приєднання ланок груп Асура. При динамічному аналізі роботи вхідної ланки визначаються проєкції повної реакції в шарнірі закріплення вхідної ланки. Отримані результати використовуються в програмі для оцінки напруженості технологічних процесів легкої та текстильної промисловості при визначенні зміни відносного натягу нитки по зонам заправки на технологічному обладнанні.