ДОСЛІДЖЕННЯ НА УДАРНІ НАВАНТАЖЕННЯ МОБІЛЬНОЇ ГУСЕНИЧНОЇ ПЛАТФОРМИ ІЗ АВТОНОМНОЮ СИСТЕМОЮ СТАБІЛІЗАЦІЇ - ТКАЧУК, АНДРІЙ; ГРОМОВИЙ, ОЛЕКСІЙ; БЕЗВЕСІЛЬНА, ОЛЕНА; БОНДАРЧУК, ВАСИЛЬ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
У роботі наведено розроблену 3D модель мобільної роботозиваної платформи з автономною системою стабілізації для проведення розвідувальних операцій. Проведено дослідження на ударні навантаження мобільної гусеничної платформи із автономною системою стабілізації та описано отримані результати.