РОЗРОБКА ПРИНЦИПІВ ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРИ УНІВЕРСАЛЬНИХ ЗУБЧАСТО-ВАЖІЛЬНИХ МЕХАНІЗМІВ - СМУТКО, СВІТЛАНА; ПІДГАЙЧУК, ССВІТЛАНА; ОНОФРІЙЧУК, ВОЛОДИМИР; РОМАНЕЦЬ, ТАРАС (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі наведено результати аналізу методів досліджень та існуючих розробок з проєктування зубчасто-важільних механізмів, встановлені їх особливості, які дозволили визначити принципи формування структур універсальних зубчасто-важільних механізмів приводу робочих органів технологічних машин.