ЗАСТОСУВАННЯ ПЕПТИДІВ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ КОСМЕТИЧНИХ КРЕМІВ - МОЛЧАНОВА, КАТЕРИНА; АНДРЕЄВА, ОЛЬГА; ПЕРВАЯ, НАТАЛІЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
У роботі наведено огляд сучасних досліджень із пошуку, створення та застосування пептидів як біологічно активних складових емульсійних кремів по догляданню за шкірою обличчя у напряму розширення сировинної бази, асортименту та підвищення ефективності дії цих косметичних засобів.